Palvelut

Grillikatos

Grillikatos on vapaasti asukkaiden käytettävissä. Kahden grillin lisäksi käytettävänä on myös savustuslaatikko. Grillihiilet tulee hankkia itse, mutta savustusta varten on polttopuita jätekatoksen takana.

Grillikatosta ei pysty varaamaan.

Internet-yhteys

Taloyhtiöllä on sopimus DNA:n kanssa joka tarjoaa edullisen ja nopean kaapeli-tv Internet-yhteyden kaikille asukkaille. Liittymän voi avata täältä.

Kaikki kysymykset ja vikailmoitukset tulee osoittaa DNA:lle.

Jätekatos

Jätekatos löytyy A-portaan läheltä ja sen lukot aukeavat asunnon avaimella. Jätteet tulee lajitella HSY:n ohjeiden mukaan.

HUOM! Jäteastioiden kannet tulee aina sulkea käytön jälkeen ja astioiden ylitäyttäminen on kiellettyä. Avoimet jäteastiat houkuttelevat tuhoeläimiä ja aiheuttavat hajuhaittoja.

Kylmäkellari

Kylmäkellari sijaitsee E- ja F-portaan välissä ja sen ovi aukeaa nk. emännän avaimella.

Kylmäkomeroa tarvitsevat voivat kääntyä hallituksen puoleen. Komeron käyttö on maksutonta, mutta oveen tulee hankkia oma lukko.

Leikkipaikka

Leikkipaikka on vapaasti asukkaiden käytettävissä. Valikoima leluja löytyy keinujen välissä sijaitsevassa harmaassa laatikossa.

Lumi- ja puutarhatyökalut

Lumi- ja puutarhatyökaluja löytyy B-portaan läheisestä ulkokomerosta. Lukko aukeaa asunnon avaimella.

Pesutuvat ja kuivaushuoneet

Pesutupa on D-rapussa. Siellä on veloituksetta käytettävissä pesukone, erillinen linko, mankeli ja käsinpesualtaat. Käyttö varataan varauskansiosta max. 3 h/asunto/kerta.

Eri rapuille on omat kuivaushuoneensa: A- ja B-rapun kuivaushuone on B-rapussa, C- ja D-rapun kuivaushuone on pesutuvan yhteydessä sekä E- ja F-rapun kuivaushuone F-rapussa. Tiloihin pääsee emännänavaimella.

Ulkokuivaustelineet ovat B-rapun takana. F-rapun puoleisessa päädyssä on mattojen kuivaustelineet. Matot suositellaan pestäväksi kaupungin matonpesupaikalla Keski-Espoon uimahallin vieressä, jossa on myös mattolinko käytettävissä.

Tamppaustelineet ovat A-rapun päädyssä ja F-rapun edessä.

Puuverstas

Pieni puuverstas on C-rapussa. Varaukset ja avaimen laina hallitukselta.

Pysäköinti

Vieraspaikat löytyvät sisäänajon vierestä. Sallittu pysäköintiaika on 4 tuntia ja taloyhtiöllä on sopimus pysäköinninvalvontayhtiön kanssa.

Pysäköintipaikkaa tarvitsevat asukkaat voivat kääntyä autopaikoista vastuussa olevan hallitusjäsenen puoleen.

Pyörävarastot

Aktiivisessa käytössä oleville pyörille on tilat A- ja C-portaiden vieressä. Ovet aukeavat nk. emännän avaimella.

Pitkäaikaiseen säilytykseen sopivat tilat sijaitsevat C-rapun kellarissa. Nämä aukeavat asunnon avaimella. Näissä tiloissa saa myös säilyttää lastenvaunuja.

Saunat

Jokaisessa rapussa on sauna. Saunavuoron voi varata huoltoyhtiöltä. Ilmainen lenkkisauna on sunnuntaisin ja tiistaisin klo 16-22 miehille B-rapun ja naisille D-rapun saunassa.

Tamppaustelineet

Tamppaustelineet ovat A-rapun päädyssä ja F-rapun edessä.

Varastokomerot

Varastokomerot ovat A- ja B- portaan välissä, C- ja D-portaan välissä sekä E- ja F-portaan välissä väestösuojatiloissa. Väestösuojan ovi aukeaa nk. emännän avaimella, komeron lukko tulee hankkia itse.

Yhteiskäyttötila (Gammari)

Talon yhteiskäyttötilalla on oma sivunsa.

(Viimeksi päivitetty: 14.10.2019 klo 20:11)